Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

bpart.kiev.ua

Четвер, 30 травня 2013, 19:25

Міськрада не виділила грошей на ремонт доріг

Сьогодні на сесії міської  ради депутати розглянули питання про внесення змін до переліку об’єктів,  видатки  на які будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку, але з цієї ухвали вилучені пункти про фінансування ремонту об’єктів шляхового господарства.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міськради.

Депутати проголосували за ухвалу, яку представила бюджетна комісія, але в ній були вилучені пункти про фінансування ремонту об’єктів шляхового господарства, хоча вони були передбачені в проекті, який готували виконавчі органи міської ради.

Нагадаємо, проектом ухвали пропонувалося виділити додаткових 15 млн грн. на реконструкцію вул. Героїв УПА, по 8 млн грн. додати на ремонт вул. Мечнікова від вул Пекарської до вул. Личаківської та реконструкцію  просп. Червоної Калини.  500 тис грн. пропонувалось виділити на будівництво вул. Ряшівської від вул. Любінської до вул. Кульпарківської.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.