Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

www.zik.ua

Вівторок, 15 травня 2012, 13:45

Завтра на Львівщині люди перекриють дві дороги, аби привернути увагу до жахливого стану доріг

Завтра у Радехівському районі Львівської області люди перекриють траси Львів-Луцьк та Броди-Червоноград. Такою акцією мешканці району хочуть привернути увагу до жахливого стану доріг, - повідомив сьогодні, 15 травня, під час сесії Львівської облради, депутат від ВО «Свобода» Степан Ханас.

Про це повідомила кореспондент «Варіантів».

С. Ханас принагідно запросив на завтрашню акцію голову Львівської ОДА Михайла Костюка, який наразі перебуває за межами Львівщини.

«Ми запрошуємо до акції сусідні райони. Наразі це попередження, далі може бути загальнорайонний страйк», - сказав Степан Ханас.

Депутат повідомив про акцію після того, як у сесійній залі нещодавно призначений начальник Служби Автомобільних доріг у Львівській області Тарас Сиротинський надав інформацію щодо ліквідації ямковості та поточного ремонту автомобільних доріг загального користування на території Львівщини у весняний період.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.