Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

lifedon.com.ua

П'ятниця, 31 травня 2013, 09:45

Селяни Малехова та ГО "Спас" зірвали виконання доручення президента

Сільрада Малехова 30 травня перенесла розгляд питання про виділення Укрпошті земельної ділянки під створення логістичного центру.

Про це повідомила прес-служба ГО «Спас».

«З порядку денного пленарного засідання сесії депутатів Малехівської сільської ради було вилучене питання виділення земельної ділянки під логістичний центр сортування пошти державного підприємства поштового звязку «УКРПОШТА», - сказано у повідомленні.

Громадська організація стверджує, що це сталося «у зв’язку з чисельними скаргами мешканців села Малехів Жовківського району на можливість проведення земельної афери», а також з огляду на те, що не було проведено громадських слухань з цього питання.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович доручив до червня затвердити проект будівництва автоматизованого сортувального центру «Укрпошти»  у Львові.

Про це йдеться у національному плані дій на 2013 р. щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 рр. «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», затвердженому указом Президента України від 12 березня.

Ще один автоматизований сортувальний центр «Укрпошта»  збудує у Донецьку.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.