Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

nikorupciji.org

П'ятниця, 31 травня 2013, 12:20

Лікар комунальної лікарні Львова вимагав 2000 грн. за оформлення фіктивної довідки

Правоохоронці затримали лікаря одної із комунальних лікарень Львова за підозрою у вимаганні 2000 грн. за оформлення фіктивної довідки. 

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області. 

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області на підставі матеріалів УБОЗ ГУ МВС України у Львівській області розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України, стосовно лікаря комунальної міської клінічної лікарні м. Львова, - сказано у повідомленні.

Останній, за оформлення медичних документів про перебування на стаціонарному лікуванні вимагав та отримав 29 травня від пацієнта незаконну грошову винагороду в розмірі 2000 грн.

Санкція цієї статі передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.   

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.