Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

П'ятниця, 31 травня 2013, 13:24

Маленьких львів’ян запрошують на «Свято казкових пригод»

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, у Львові відбудеться  «Свято казкових пригод».  

Про це повідомила прес-служба ТзОВ "Барком". 

Цього дня малюкам пропонують  подорож у  світ справжньої казки, разом  із майстер-класами по виготовленню  казкових персонажів та  захоплюючим квестом. Неординарна забава для найменшеньких  відбудеться у Шевченківському гаю, а організовує її  - ТМ «Родинна ковбаска».

Квест «Слідами казкових героїв» на  титул  “Знавця казкових правил”  триватиме на спеціально оформлених стилізованих майданчиках. Перший пункт квесту зустрічатиме діток одразу при вході в Шевченківський гай - на галявині. Далі  на малюків чекає ще чотири  зупинки: Червона Шапочка перевірятиме учасників казкового дійства  на  виконання інтелектуальних завдань,  Пірат   - на кмітливість та спритність, Відьма – на хитрість, а Ковбой  - на швидкість.  Тож діткам доведеться і стрибати у мішках, і присідати, і  побігати наввипередки, а ще - пофантазувати, розгадати ребус та власноруч змайструвати справжній морський вузол.

Найвправніші малюки отримаютькомікси від ТМ «Родинна ковбаска» -  “Неймовірні пригоди Сашка та Олега”.

На цьому казкові пригоди від «Родинної ковбаски» - не закінчуються. Крім квесту, на діток  чекає «театральна сцена» у форматі лялькового театру. Режисерами тут будуть  -  малята.  До речі, фігурки героїв, маски та навіть сценічні декорації малеча  теж виготовлятиме власноруч -  на спеціально організованих майстер-класах. Усім учасникам у подарунок цукрова вата від «Родинної  ковбаски»  та розмальовані власними руками фігурки казкових героїв.

Початок свята о 12.00 годині, на території Шевченківського гаю.

Свято відбудеться у рамках IX Театрального фестивалю дитячих та юнацьких колективів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.