Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

news.mistinfo.com

П'ятниця, 31 травня 2013, 14:12

ЛОДА підримує ініціативу Сергія Бубки стати президентом Міжнародного олімпійського комітету

Сьогодні на засіданні Колегії обладержадміністрації Голова державної адміністрації Віктор Шемчук повідомив, що обласна адміністрація напише звернення Сергію Бубці про підтримку висунення Серія Бубки на кандидата президента Міжнародного олімпійського комітету.

 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Віктор Шемчук зазначив, що Львівська обласна адміністрація підтримує цю ініцативу та відправить листь голові Національного олімпійського комітету з відповідним змістом. Також Шемчук сказав, що це збільшує шанси на проведення Олімпіади в Україні у 2022 році.

За посаду лідера олімпійського руху Бубка побореться з ще п'ятьма претендентами: керівником Олімпійського комітету Німеччини Томасом Бахом, віце-президентом МОК із Сінгапуру Нг Сером Мьянгом, президентом Міжнародної асоціації любительського боксу Чинг-Куо Ву, представником Олімпійського комітету Пуерто-Ріко і главою фінансового комітету МОК Річардом Карріоном і прославленим швейцарським атлетом Денисом Освальдом.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.