Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Понеділок, 3 червня 2013, 13:17

Гравці львівського «Баркому» відвідали дитбудинок

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей гравці львівського волейбольного клубу «Барком» відвідали Львівський дитячий дошкільний будинок №1, що на Таджицькій. З найменшенькими спортсмени бавилися  у ігри, частували малюків фруктами та вчили азам волейбольної гри.

 

Про це повідомляє прес служба ВК "Барком".

Шести та семирічна малеча  спортивним гостям особливо зраділа. Адже ті подарували їм не лише подарунки, а й свою увагу, якої  діткам так не вистачає.

«Наш волейбольний клуб не вперше долучається до проектів, які мають на меті допомогти вихованцям дитячих будинків. Для нас це вже стає доброю традицією. 1 червня особливий день – День захисту дітей. Сьогодні хочеться приділити діткам максимум уваги, особливо цим, які ростуть в стінах дитячих будинків», - розповів помічник тренера ВК «Барком»  Владислав Лазарчук.

Як правильно  тримати м’яч,  як навчитися їздити на велосипеді, як бути спортивним – усьому цьому волейболісти вчили малечу впродовж кількох годин. Подружитися встигли всі. «Було дуже цікаво. Я тепер теж хочу займатися волейболом», - поділився враженнями від зустрічі шестирічний Юрій.

Зі схожими емоціями поверталися додому і волейболісти. «Всі діти хороші,  безпосередні, всі потребують любові та уваги. А малеча з дитячих будинків – надзвичайна.  Вона настільки щира, дружна та привітна, що нам навіть  не хотілося йти геть«, -  наголосив волейболіст ВК «Барком» Олег Ратушняк.

До речі, в гості у дитячий будинок гравці ВК «Барком»  обіцяють навідатися знову. При  чому – найближчим часом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.