Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

ua.all.biz

Понеділок, 3 червня 2013, 18:18

Українець намагався антикварну зброю через кордон “зеленим коридором”

Сьогодні прикордонники затримали громадянина України, який намагався провезти у Польщу мушкет, порох та 4 шаблі загальною вартістю 105 тис грн.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Прикордонники Львівського загону отримали попередню інформацію про можливе переміщення товарів саме цим транспортним засобом та ініціювали проведення додаткової перевірки мікроавтобуса. Підозри правоохоронців підтвердилися. Адже вже на початку поглибленого огляду  службовий собака, натренований на пошук зброї та вибухових речовин, спрацював на салон автомобіля.

Прикордонно-митна оглядова група виявила між особистими речами пластикову ємність із 190 грамами речовини темно-сірого кольору(попередньо димний порох), мушкет та 4 шаблі різних розмірів у шкіряних та металевих піхвах.

Про даний факт було проінформовано Жовківський  РВ МВСУ у Львівській області. Виявлені шаблі, мушкет та порох вилучено. Сума оцінки конфіскату склала 105 тисяч гривень.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.