Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ukrgazeta.com

Вівторок, 4 червня 2013, 11:57

В середині червня пройде велопробіг "Від Степана до Євгена"

У рамках фестивалю «Зашків – Земля Героїв», який відбудеться 14-16 червня на батьківщині полковника Є. Коновальця відбудеться грандіозний велопробіг "Від Степана до Євгена". Очолять велопробіг вокалісти гуртів «Ot Vinta» і «Веремій».

 

Про це Варіанти повідомили організатори велопробігу.

Стартують велосипедисти 15 червня, о 10.00 у Львові, під пам’ятником Степану Бандері і рухатимуться до фестивального поля у с. Зашків.

Маршрут велопробігу є таким:

Памятник Бандері – вул. Шептицьких - пл. Святого Юра – вул. Устияновича – вул.Бібліотечна – вул. Дорошенка - пр. Свободи - пр.Чорновола – вул. Липинського –

вул. Хмельницького - Великі Грибовичі - Великий Дорошів – Зашків, Садиба Коновальця.

Щоб пробіг був веселим та легким, організатори фестивалю «Зашків» забезпечать два автобуси, у яких кожен велосипедист зможе залишити особисті речі, які паралельно «їхатимуть» у Зашків.

На фестивальному полі учасників пробігу чекатиме обід, а також стоянка з охороною для велосипедів.

Не забудьте із собою взяти: шолом, червоно-чорний або синьо-жовтий стяг з держаком вмонтованим у ровер, житло, якщо будеш ночувати, а також настрій, сили та натхнення!

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.