Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

pravda.lutsk.ua

Вівторок, 4 червня 2013, 13:22

У Львові пройдуть "Ночі храмів"

Вперше у Львові, а вдруге в містах України (раніше Київ, Житомир, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Бердичів) «Католицьке Радіо Родина» спільно з представниками організовує Європейські Дні Християнської Спадщини «Ночі Храмів».

 

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

В часі вечірніх зустрічей будуть проголошені цікаві лекції, будуть проводитись дебати, дискусії, буде можливість оглядання багатьох цікавих вистав і слухання прекрасної музики, а також зустрічі з багатьма особистостями світу культури та мистецтва, з представниками медій і спорту Церкви та держави.

«Ночі Храмів» - це властиво одна з нових видовищних форм реклами християнства. Вона вже багато років проводиться в багатьох державах Європи, серед яких Австрія, Німеччина, Англія, Польща, Франція і Чехія. Подія – захід «Ночі Храмів» дасть змогу глибше задуматися над християнським корінням Європи, над моральними цінностями людини та проблемами сучасної секуляризації та нової євангелізації», - каже координатор заходу «Ночі храмів» о. Григорій Драус.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.