Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

novyny.lviv.ua

Вівторок, 4 червня 2013, 15:11

До середини червня у Львові запрацюють усі термінали продажу квитків

Пілотним проектом передбачено встановлення 15 терміналів з продажу квитків на електротранспорт у Львові. Зараз працює 3 термінали: на вул. Сахарова, вул. Коновальця,109 та вул. Франка,33.

 

До кінця тижня підключать ще 7 терміналів, які зараз встановлюють, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Це дуже зручно, тому що придбати квиток у водія важко, створюється черга. Тому такі термінали спростять роботу водіїв та процес придбання талонів. Це зручно для користування. Більше того, ми плануємо встановити зверху в цих терміналах монітор, де буде показана інформація про прибуття трамвая, так само, як зараз є на зупинці на вул. Саксаганського. До 15 червня встановлять ще 2 монітори - один буде на вул. Сахарова, інший - на площі св. Юра»,  - розповів Сергій Перепелюк, в.о. начальника відділу зборів ЛКП «Львівелектротранс».

До початку липня всі термінали запрацюють. Після цього буде прийнято рішення про подальший розвиток проекту. Загалом же передбачено встановлення 78 терміналів, які готовий встановити інвестор на вулицях Львова.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.