Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

wz.lviv.ua

Середа, 5 червня 2013, 09:53

Мешканці Левандівки та Збоїщ зможуть безкоштовно оглянути виставку золотих скарбів України

З 15 червня до 15 липня мешканці Левандівки та Збоїщ можуть безкоштовно оглянути близько 1500 експонатів, що охоплюють великий часовий простір розвитку людської цивілізації на теренах України. Відтак, у цих районах розповсюджуватимуть безкоштовні запрошення на виставку «Величні століття України».

 

Про це Варіанти проінформувала прес-служба Львівської міськради.

Серед експонатів – пам’ятки Трипільської культури, зброя Скіфського періоду, ювелірні прикраси доби Античності, пам’ятки візантійського мистецтва та прикраси майстрів часів Київської Русі ХІІ-ХІІІ ст.

Ініціатива такого заохочення мешканців віддалених районів активніше долучатися до культурного життя міста належить управлінню культури, яке одним із своїх пріоритетів  визначило створення рівних шансів і можливостей розвитку культурних ініціатив і доступу до культурних подій для усіх львів’ян.  Запрошення на три особи будуть поширюватися через Народний дім «Левандівка» і Народний дім «Збоїща». Ініціатори закликають прийти на виставку не тільки дітей, підлітків, молодих людей, але і взяти із собою бабусю, дідуся і тим самим відновити частково втрачений зв’язок поколінь.

Нагадаємо, виставка «Величні тисячоліття  України» проходить у Палаці Потоцьких у рамках проекту «Обрана Україна» Благодійного фонду пам’яті Сергія Платонова «ПлатаР».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.