Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

hata.if.ua

Вівторок, 15 травня 2012, 15:27

Не всі львівські заклади громадського харчування готові до Євро

Більше 400 закладів громадського харчування отримали листи з відповідними вимогами та рекомендація від Львівської міської ради в рамках підготовки до Євро-2012. Проте є чимало ресторанів та кафе, які недотримуються цих вимог. У районі вокзалу рекомендацію міста отримають тільки 10% закладів громадського харчування.

Серед основних вимог до адміністрації закладів: наявність WiFi, можливість провести безготівковий рахунок, привітність персоналу, меню іноземними мовами, доступність туалету для всіх відвідувачів, наявність на зміні бодай одного працівника, який володіє англійською мовою, наявність безкоштовних карт міста і, звісно ж, відповідний санітарно-гігієнічний стан закладу.

Зразкові заклади, які дотримуються цих вимог отримують від міста наліпку «Привітне місто!», що є свого роду рекомендацією.

За словами Олега Березюка, директора департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради, на сьогодні близько 50 закладів громадського харчування отримали рекомендаційні наліпки від міста.

У центрі міста, де найбільший потік туристів і де під час Євро-2012 буде основна фан-зона, приблизно 60-70% закладів дотримуються вимог та рекомендацій міської ради.

Щодо закладів, де низька якість обслуговування та незадовільний санітарно-незадовільний стан, то місто буде рекомендувати санітарно-епідеміологічній службі перевірити надати їм трохи більше уваги та зайвий раз навідатися з перевіркою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.