Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

styknews.info

Середа, 5 червня 2013, 18:45

Колишні політв’язні скаржаться на перевізників Львівщини через доїзд у траснпорті

Львівська обласна організація Спілки політичних в’язнів України звернулась до облради зі скаргами на обласних перевізників, які відмовляють її членам у пільговому проїзді.

Це питання  сьогодні, 5 червня, розглядалось на засіданні постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської облради, інформує кореспондент Варіантів.

У звернення представники організації зазначають, що за керівництва Львівською облрадою Олегом Панькевичем, проблем із пільговим перевезенням територією області не було.

Однак віднедавна, згідно зі зверненням, директори АС, власники, перевізники водії та касири почали ігнорувати виконання рішень Львівської облради щодо пільгових перевезень колишніх політв’язнів.

Зокрема, найбільші проблеми з доїздом з таких міст, як Борислав, Сколе, Старий Самбір та Стрий.  

"В Стрию на автостанції не дають пільгових квитків. А якшо тобі зробили таку ласку і взяли в автобус - то їдь стоячи", - йдеться у зверненні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.