Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Варіанти.net

Вівторок, 15 травня 2012, 16:55

Львівська облрада прийняла Програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2012 рік

Депутати Львівської облради прийняли Програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2012 рік.

«За» це рішення проголосувало 97 із 101 зареєстрованого депутатів. Однак, за підрахунками журналістів, у сесійному залі в момент голосування знаходилося не більше 70 депутатів.

Нагадаємо, депутати Львівської облради відкладали прийняття Програми спочатку через те, що мали до неї зауваження, потім - вимагали винесення її на громадське обговорення, а також вони вимагали, щоб з доповіддю проекту програми виступив голова Львівської облради Михайло Костюк. Проте останній так і не з'явився на пленарному засіданні і не представив програму. Замість нього виступав перший заступник голови Богдан Матолич.

Програма складається із 5 додатків. Перший додаток – це бюджет розвитку Львівської області, який складає майже 10 млн. грн. і включає майже 70 об'єктів. Додаток №2, - екологічний фонд, який становить 28 млн. грн.. З цього фонду фінансуватимуть 100 об'єктів у Львівській області. Додаток №3 Програми соціально-економічного розвитку – це перелік обласних програм, які вже є затверджені. Їх є 39. У четвертому додатку Програми міститься перелік усіх програм, які діють у Львівській області - 64 обласних та 14 державних. Програма також містить аналітичну довідку про економічний та соціальний розвиток Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.