Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

ecocarwash.ru

Вівторок, 11 червня 2013, 13:59

30-річний стажер автомийки викрав автомобіль клієнта

Власник автомобіля залишив свій транспорт на автомийці для проведення хімчистки салону, однак стажер мийки викрав автомобіль клієнта.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

До Франківського районного відділу міліції звернувся 49-річний львів’янин із заявою про викрадення у нього автомобіля «Шкода Октавія», який він на ніч залишив на території автомийки для проведення хімчистки салону.

Як з’ясувалося, автомобіль викрав стажер автомийки - 30-річний мешканець міста Турка. Після чергового випробувального дня, стажер вирішив розважитись в обласному центрі, але на автомобілі. Вподобавши «Шкоду», мешканець райцентру вирушив на прогулянку вулицями міста, заїжджаючи у різні розважальні заклади та розпиваючи там спиртні напої.

Переїжджаючи від одного до іншого закладу відпочинку, на одній з вулиць міста чоловіка зупинили інспектори ДАІ, які і встановили, що за кермом – нетверезий чоловік і далеко не власник цієї іномарки.

За вказаним фактом вже відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Зараз триває досудове слідство

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.