Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фронт змін

Вівторок, 11 червня 2013, 13:42

Доля Львівської обласної організації Фронту змін вирішиться на з’їзді у п’ятницю

Питання про існування Львівської територіальної організації Політичної Партії "Фронт Змін" після злиття Фронту змін з ВО "Батьківщина" вирішиться на з’їзді партії, що відбудеться у п’ятницю, 14 червня.

Про це сьогодні, 11 червня, в коментарі Варіантам повідомив народний депутат України від ВО “Батьківщина”, колишній голова фракції Фронту змін у Львівській міській раді Михайло Хміль.

Хміль зазначив, що не береться говорити, чи оголосить про саморозпуск Львівська територіальна організація “Фронту змін” після того, як ВО "Батьківщина" і Фронт змін об’єднаються.

"Все вирішиться на з’їзді у п’ятницю", - сказав він.

Що ж до недавнього листа до Юлії Тимошенко, який, серед інших, підписали 12 керівників обласних партійних організацій «Батьківщини», і в якому Арсеній Яценюк звинувачується у появі “тушок” і намаганні захопити "Батьківщину", то Хміль відповів наступним чином:

"Давайте не будемо розповсюджувати чутки і долучатись до них".

Зазначимо, що Варіантам не вдалося додзвонитись, аби взяти коментра з приводу об’єднання двох політичних партій ані до голови львівської обласної організації “Фронту змін” Миколи Кадикала, ані до народного депутата Степана Кубіва.

Нагадаємо, нещодавно партійні функціонери та нардепи "Батьківщини" написали листа Юлії Тимошенко, в якому звинувачують Арсенія Яценюка в появі "тушок", небажанні боротися за визволення екс-прем'єрки і в спробах захопити "Батьківщину".

Раніше представники "Батьківщини" та "Фронту змін" декларували наміри створити нову партію, яка називатиметься Об'єднана партія Батьківщина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.