Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

vgolos.com.ua

Середа, 12 червня 2013, 12:59

На фестивалі "Підкамінь" створять унікальний музичний інструмент

Під час фестивалю "Підкамінь" митці створять з дротів та двох дерев музичний інструмент.

 

Дівчата із творчого дуету «Дивина звичайна» вже другий рік поспіль захоплюються лендартом – художньою діяльністю, об’єктом якої є реальний пейзаж або фрагмент природного середовища, - повідомили у прес-службі фестивалю.

«Раніше ми подібним не цікавились, а коли побачили як гарно це роблять на фестивалі у Запоріжжі, й самим закортіло. З тих пір – це наша радість й натхнення!», - розповідає 20-річна Ольга.

Під час фестивалю «Підкамінь» дівчата представлять три проекти лендарту: «Деревограй», «Ниткодім» та «Гілкосипед». 

«Деревограй – такий собі «музичний інструмент». Поміж двома деревами ми натягнемо металеві дроти, які будуть виконувати роль струн, і гратимемо на них паличками. Цей проект закликає до балансу і гармонії між природою та людською діяльністю і показує відсутність обмежень у творчості», - розповідає Ольга про творчі плани. 

Нагадаємо, що «Підкамінь-2013» відбудеться 19-21 липня в однойменному селищі, що у Бродівському районі, на межі Львівської, Рівненської та Тернопільської областей.

Джерело: volynpost.com

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.