Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

sport.1tv.com.ua

Середа, 12 червня 2013, 15:55

Суд в Лозанні попросив "Карпати" і "Металіст" сплатити 128 тис дол

Обіцяного до середини червня вердикту щодо матчу "Металіст" - "Карпати", який ФФУ в 2010-му визнала договірними, поки що нема. 

Як повідомило нам джерело в цьому процесі, останні повідомлення, що надійшло з Лозанни, стосувалося грошей. Точніше, оплати роботи трьох арбітрів, які працюють над справою, - німця Крістіана Дуве, бельгійця Бернарда Аното і Франсуа Кляйна з Франції.

Оскільки справа об'ємна і робота по ній затягується, суд попросив апелянтів (тобто клуби, Димінського, Дедишина, Краснікова і гравців), а також відповідача (ФФУ) перерахувати ще 120 тисяч швейцарських франків. Це - 128 тисяч доларів. Скільки українські сторони в цілому вже виклали за послуги арбітрів, співрозмовник сказати не зміг, мовляв, збився з рахунку, однак припустив, що це може бути близько півмільйона доларів.

Очікується, що Лозанна скасує рішення ФФУ про зняття з кожного з клубів 9 очок і дискваліфікації посадових осіб. Проте вчора джерело в цьому процесі не виключив сюрпризів, пов'язаних, за його словами, з призначенням на посаду віце-президента УЄФА екс-глави ФФУ Григорія Суркіса.

Джерело: football24.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.