Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

tsn.ua

Четвер, 13 червня 2013, 09:58

Троє людей загинули та четверо травмувалися у ДТП на Львівщині

Сьогодні вночі на трасі "Київ-Чоп" відбулося лобове зіткнення двох легковиків. Двоє дорослих та 12-річна дитини загинули.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «ЗАЗ LANOS», 24-річний житель Буського району, прямуючи у напрямку Львова, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем «Mitsubishi Colt» під керуванням 37-річної мешканки міста Броди. Жінка їхала в автомобілі разом із двома дітьми.

Внаслідок аварії водій та пасажир автомобіля «ЗАЗ», 21-річний юнак, загинули на місці події, а 12-річний хлопчик, пасажир іномарки «Mitsubishi», від отриманих травм помер вранці у лікарні.

Ще чотирьох людей було госпіталізовано із тілесними ушкодженнями різного ступеню важкості. Серед них - жінка-водій автомобіля «Mitsubishi» та її 8-річний син. У дитини - закрита черепно-мозкова травма, закритий перелом стегна, тупа травма грудної клітки та травматичний шок. Окрім того, у результаті ДТП постраждали двоє пасажирів автомобіля «ЗАЗ LANOS» - 25-річний та 22-річний мешканці Буського району.

Наразі триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.