Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

vkurse.ua

Четвер, 13 червня 2013, 13:13

На Львівщині чоловік обікрав готель

24-річний житель одного зі сіл Сколівського району вирішив обікрасти готельний комплекс. Проникши серед ночі на балкон будівлі, селянин вподобав музичну техніку, яку і прихопив зі собою.  

 

Про це повідомляє прес-служба ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

До співробітників Сколівського райвідділу міліції зателефонувала керуюча одного із готельних комплексів, розташованих на території вказаного вище райцентру. Жінка повідомила, що невідомі особи проникли на балкон будівлі, звідки викрали музичну техніку, а саме – музичний центр «Соні», музичну колонку та переноску, завдавши збитків на 2 500 гривень.

Як розповів начальник Сколівського райвідділу міліції Ігор Малькович, під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції вийшли на слід та затримали зловмисника. Ним виявився 24-річний житель одного зі сілСколівського району. У вказаному готельному комплексі чоловік вже мав нагоду побувати, де у нього і народилася думка про крадіжку.

Сам молодик пояснив, що викрав вказані вище речі для власного користування, які після одразу крадіжки розмістив у себе вдома. Однак, після нетривалого використання музичного центру, чоловік таки мав намір його продати, а за отримані кошти придбати алкоголь, який любив не менше, ніж музику. 

За вказаним фактом вже відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове слідство. Музичну техніку повернуто власниці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.