Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

lh4.googleusercontent.com

Середа, 16 травня 2012, 09:24

Депутат облради Олег Баран вимагає посилити контроль за технічним станом автобусів,що здійснюють міські та приміські перевезення на Львівщині

Депутат Львівської облради, член фракції Партії регіонів Олег Баран скерував звернення на ім'я начальника управління розвитку інфраструктури ЛОДА Володимира Корпана та голови Львівської обласної ради Олега Панькевичу, в якому вимагає проводити регулярні перевірки технічного стану автобусів, які виїжджають на міжміські та приміські маршрути.

Про це повідомила прес-служба ЛОО Партії регіонів.

Як йдеться у документі, нещодавно у ЗМІ з'явилася інформація про результати перевірки працівниками ДАІ дотримання автоперевізниками правил експлуатації транспортних засобів для перевезення пасажирів та дотримання Правил дорожнього руху водіями автобусів. „Із 38 автобусів, перевірених інспекторами ДАІ у містах Трускавець, Борислав та Стебник - у дев'яти виявили технічні несправності. А це кожен четвертий автобус! У результаті проведеної перевірки складено 9 адміністративних протоколів. Це означає, що перевізники нехтують безпекою мешканців нашої області, випускаючи на лінію фактично небезпечні для життя людей автобуси", - наголосив депутат.

Відтак, Олег Баран закликав перевізників, які забезпечують перевезення пасажирів на міжміських та приміських маршрутах, звернути увагу на цю проблему та докласти максимум зусиль, аби її ліквідувати. Зокрема, регулярно проводити перевірки технічного стану автобусів, які виїжджають на маршрути.

Крім того, як проінформував депутат, 14 травня в області стартувала операція «Автобус-2012», у рамках якої співробітники Державної автомобільної інспекції розпочали реалізацію комплексу профілактичних заходів на пасажирському транспорті. „Тому під час перевірок закликаю представників ДАІ особливо прискіпливо ставитися до питання технічного стану автобусів міжміського та приміського сполучення", - підсумував Олег Баран.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.