Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Четвер, 13 червня 2013, 14:31

"Нам не потрібен проект Ющенко-2 на президентських виборах 2015 року", – Гриценко

Опозиція повинна орієнтуватись на перемогу над Януковичем у першому турі, інакше у другий тур потраплять Олег Тягнибок або Петро Симоненко, що наперед означатиме програш опозиційних сил.

Таку думку сьогодні 13 червня, на брифінгу висловив голова партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко, інформує кореспондент Варіантів.

"Якщо в першому турі від опозиції підуть 10-15 кандидатів, це завершиться тим, що в другий тур вийде гарантовано Янукович Віктор Федорович, а поруч з ним буде хтось із двох – або Симоненко, або Тягнибок - дуже зручні суперники для Януковича", – сказав Гриценко.

Політик наголосив, що його партія до 2014 року пропонуватиме стратегію визначити єдиного кандидата, єдину програму і, можливо, поєднати ці зусилля з тим, що зараз організовує Юрій Луценко.

Він наголосив на важливості створення однієї команди, одного виборчого штабу, однієї агітаційної мережі для майбутнього кандидата в президенти.

Гідних, на його думку, кандидатів в президенти, Гриценко наразі називати відмовився.

Нагадаємо, сьогоді Гриценко заявив, що поки що не покидатиме складу фракції "Батьківщина" у Верховній Раді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.