Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ipress.ua

Четвер, 13 червня 2013, 17:36

З початку року товаровиробники Львівщини виробили сільськогосподарської продукції на 946,7 млн.грн.

У поточному році на Львівщині зберігається позитивна динаміка нарощення обсягів виробництва.

 

Про це інформують в департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації, передає прес-служба Львівської ОДА.

За даними департаменту, протягом січня – квітня 2013 року сільськогосподарськими товаровиробниками області вироблено сільськогосподарської продукції (у постійних цінах 2010 року) на 946,7 млн.грн.

За словами директора зазначеного департаменту Миколи Довби індекс обсягу сільськогосподарського виробництва до аналогічного періоду попереднього року склав 102,1%, в тому числі у сільськогосподарських підприємствах 104,7%, в господарствах населення 100,9%.

 «Питома вага сільськогосподарських підприємств у загальному обсязі виробництва складає 32% і збільшилася до аналогічного періоду попереднього року на 0,8%», – повідомляє М.Довба.

Загалом, приріст обсягів валового виробництва забезпечено за рахунок нарощення виробництва м’яса на 6,4 тис.тонн (14,2%), молока на 1,4 тис.тонн (0,9%), яєць на 2,1 млн.штук (1,3%).

Варто відзначити, що збільшення обсягів виробництва усіх видів продукції тваринництва відбулося в обох базових категоріях господарств.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.