Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

marshrutka.org.ua

П'ятниця, 14 червня 2013, 13:04

Обіцянки перевізників про покращення обслуговування після підняття тарифів – мильна бульбашка, - депутат облради

Обіцянки перевізників  про  покращення якості  обслуговування пасажирів після підняття тарифу на проїзд до 3 гривень є мильню бульбашкою.

 

Про це розповів депутат Львівської обласної ради Олег Баран, передає його прес-служба.

За словами депутата, на транспортних баталіях львів’ян лише дурять. « Із запровадженням нової транспортної системи городянам обіцяли нові, великі та комфортабельні автобуси. Що ми маємо натомість? Кількість нових автобусів можна перелічити на пальцях. Містом  далі їздять старі, брудні маршрутки.  Більше того, у частині районів і надалі відсутнє нормальне сполучення», - каже Олег Баран.

Тож, за його словами, навіть після підняття вартості проїзду до 3 гривень ситуація навряд чи зміниться. «Перш, ніж підвищувати вартість проїзду у львівських маршрутках, потрібно, як мінімум, підняти культуру водіїв. Це багато грошей не коштує. Перевізникам достатньо захотіти це зробити», - продовжує депутат.

І додає, що місто має поставити перед перевізниками ряд вимог щодо умов перевезення, і лише після їх виконання можна говорити про підняття тарифів на проїзд.

«Сьогодні обіцянки перевізників про покращення умов проїзду після його здорожчання – банальна мильна бульбашка», - наголосив депутат.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.