Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

newsradio.com.ua

Понеділок, 17 червня 2013, 17:37

До кінця тижня мають завершити ремонт вулиці Стуса, – Садовий

До кінця цього тижня мали б заасфальтувати пошкодження, що утворились на дорожньому полотні вул Стуса через сильну зливу. Однак, дорога потребує капітального ремонту.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

«Ця дорога поточним ремонтом буде відремонтована. Вул Стуса потребує капітального ремонту. Вона потребує повної заміни мереж, заміни колектора. Коли цей капітальний ремонт зробити, тоді можна мати гарантію на 10 років, що все буде гаразд. Роботи, які проводились на початку цього року, – це був ямковий ремонт.

І коли був сильний дощ, колектор не справився з навантаженням і вся вода зірвала кришку. Це було, в певній мірі, стихійне лихо. Я розумію підрядника, який погодився це робити, хоча вини підрядника нема. Це не був капітальний ремонт. До кінця цього тижня роботи мали б завершити, кілька метрів переасфальтувати», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Капітальний ремонт вул Стуса буде можливим під час реалізації проекту «Трамвай на Сихів».

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України схвалив рішення про погодження обсягу та умови надання місцевої гарантії Львівській міській раді для реалізації проекту будівництва трамвайної колії до житлового масиву Сихів.

Проект включає будівництво трамвайної колії по вул Стуса та будівництво трамвайної колії пл. пр Червоної Калини. Компоненти інвестицій: кредит ЄБРР – 6 млн євро, грант Німецького Уряду – 5 млн євро, Львівська міська рада – 5 млн євро. Загальна вартість проекту – 16 млн євро.

Нагадаємо, наступного тижня на ремонт закриють вулицю Городоцьку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.