Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

lviv.globalinfo.ua

Понеділок, 17 червня 2013, 17:57

Львівська міськрада потихеньку розбазарює парки та інші об'єкти

Як з’ясовано у ході перевірки, Львівська міськрада досі не провела інвентаризацію, не встановила та не вивела у натуру межі парків та скверів міста, що призводить до незаконного вилучення їх територій зі складу земель природно-заповідного фонду.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Львова.
 
До прикладу, міською радою протиправно змінено межі та зменшено площі парків «Залізні води», «Високий замок», «Стрийський парк», «Личаківський», Центральний парк культури і відпочинку ім.Б.Хмельницького та інших об’єктів.
 
Водночас, мають місце факти незаконного відведення ділянок громадянам для забудови у межах територій природно-заповідного фонду.
 
 З огляду на такі порушення, прокуратурою Львова внесено позов до суду з вимогою визнати протиправною бездіяльність ЛМР у вказаній сфері та зобов’язати посадовців винести межі 27 парків міста та закріпити їх у натурі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.