Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

Вівторок, 18 червня 2013, 11:57

ВО «Свобода» у Львівській облраді просить Азарова не погрожувати їм

Фракція ВО «Свобода» у Львівській облраді обурена заявами прем’єр-міністра Миколи Азарова, який погрожує підняти ціни на газ для Львівської та Івано-Франківської областей  через те, що ті, на його думку, затягують підписання угод із компанією «Шеврон» про видобування сланцевого газу.

Відповідну заяву сьогодні, 18 червня, на сесії Львівської облради зачитав голова фракції ВО «Свобода» в облраді Андрій Холявка, інформує кореспондент Варіантів.

У своїй заяві Холявка зазначив, що ВО «Свобода» нагадує Азарову про ганебні вчинки його уряду та президента, зокрема, підписання Харківських угод щодо ціни на газ, які «не надали нічого, крім затягування петлі на шиї України».

Також Халявка нагадав про програш в Стокгольмському суді компанії НАК «Нафтогаз України» Росукренерго, що привело до зобов’язання повернути 12,1 млрд куб.м.газу.

«Якщо упродовж 2010 року чинна влада на чолі з Януковичем заклала підвалини енергетичної розрухи, то упродовж 2011-2013 років вона продовжила розпочате 6як завжди, з користю для своїх друзів», - йдеться в заяві фракції ВО «Свобода».

Відтак фракція ВО «Свобода» у Львівській облраді застерігає прем’єр-міністра від ультиматумів на погроз.

«Погрози та ультиматуми, тиск на обласну раду та громаду Львівщини дадуть ефект, протилежний вашим очікуванням. Якщо ви потавите народ перед вибором – платити захмарні ціни на газ, щоб гарантувати надприбутки владної камарильї, або пити отруєну воду, щоб знов же камарилья дістала надприбутки – ви отримаєте щось третеє – а саме – революцію!», - йдеться у заяві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.