Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

galinfo.com.ua

Вівторок, 18 червня 2013, 13:11

Молоді "рухівці" хотіли підзаробити на фестивалі у Зашкові

14 червня у перший день фестивалю, коли тільки починали розбивати табір на Співочому полі, члени МГО "Молодий Народний Рух" демонстративно зібрали металеві смітники.

Смітники були із пакетами для сміття вже заздалегідь розставлені на полі, аби забезпечувати порядок на фестивалі, повідомляють організатори заходу.

Як з'ясувалося пізніше, молоді рухівці відмовились надавати польові смітники в безплатне користування, хоча вони були в складі молодіжного організаційного комітету. Це могло стати чи не єдиним їхнім внеском у проведення фестивалю. Проте молоді рухівці, за словами одного з організаторів, "заспівали" за оренду 20 смітників не багато, не мало – 2 тисячі гривень.

Очевидно, члени "Молодого Руху України" вирішили, що без їхніх смітників фестиваль не відбудеться. Проте організатори фестивалю – "горобці стріляні", не розгубилися, натомість за лічені хвилини зробили дерев'яні смітники, які повноцінно замінили попередні.

Шкода, що "Молодий Народний Рух" – організація, яка входить до молодіжного оргкомітету фестивалю, маючи на меті підзаробити гроші, мало не зіпсували атмосферу свята.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.