Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

novyny.lviv.ua

Середа, 16 травня 2012, 11:25

Наліпки «Привітне місто» отримали 50 львівських закладів харчування

Наліпки «Привітне місто», що означають рекомендацію закладу Львовом поки що отримали 50 кав'ярень та ресторанів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

У Львові тривають перевірки закладів громадського харчування щодо якості надання послуг. Відтак, вже проанкетувати третину кав'ярень та ресторанів.

Протягом двох місяців у Львові більше 400 закладів громадського харчування отримали листи від Львівської міської ради із базовими вимогами та рекомендаціями в рамках підготовки до Євро-2012, а саме: можливість провести безготівковий розрахунок, привітність персоналу, меню іноземними мовами, якість кухні. Також доступність туалету для всіх відвідувачів, наявність щонайменше одного працівника на зміні, що володіє англійською мовою.

Сьогодні відбулася перевірка трьох закладів в районі вокзалу. З трьох перевірених наліпку про те, що місто рекомендує цю кав'ярню, отримав фаст-фуд «Chicken hut» на вул. Бандери. Два заклади приміського вокзалу після перевірки не отримали такої відзнаки, адже вони не виконали цих базових вимог.

Упродовж травня у Львові перевірять всі заклади харчування.

«Не мета покарати, нагородити, мета – зробити послугу кращою... Дивно, але біля самого Ринку в центрі міста є кілька закладів в районі ринку форми 1991 року і раніше», - зазначив директор департаменту Адміністрація міського голови Олег Березюк.

Нагадаємо, наліпками «Привітне місто» у Львові відзначають готелі, таксі, хостели.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.