Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

liliakolesnyk.blogspot.com

Середа, 19 червня 2013, 11:09

Польський уряд планує прийняти низку спрощень для іноземців

У Польщі Кабмін розглядає проект нового закону про іноземців, в якому передбачено низку полегшень. 

Під час нинішнього засідання, яке розпочалося біля полудня, уряд обговорює, зокрема, проект нового закону про іноземців. Проект, підготовлений МВС у 2011 році, передбачає низку полегшень для іноземців, які працюють та навчаються в Польщі, також тих, які прагнуть легалізувати своє перебування над Віслою. З 2 до 3 років має бути продовжений максимальний дозвіл на тимчасове перебування.

Дозвіл для іноземців, які навчаються у польських вишах, має видаватися на 15 місяців. У проекті пропонується також запровадити видачу одного дозволу: на перебування і на працю. Сьогодні щойно після отримання дозволу на працю іноземець у Польщі може клопотатися про дозвіл на перебування.

У проекті закону пропонується також скасувати необхідність прописки для іноземців, достатньо, що іноземець вкаже, що має забезпечене житло на території Польщі.

Джерело: Польське радіо

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.