Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

openlviv.com

Середа, 19 червня 2013, 16:20

Громада Святоюрської гори повинна сама вирішувати питання із забудовниками – Садовий

Міський голова не наклав вето на ухвалу про будівництво на Озаркевича, оскільки ухвала прогосована і Андрій Садовий не бачить можливості обговорити цю проблему у сесійній залі.

Про це заявив на брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак міський голова радить обговорити цю проблему громадськості, церкві та забудовникам. Зокрема, Садовий попри те, що проти будівництва закликав обговорити кількість поверхів новобудови.

"Я її підписав, вона була проголосована, і я не бачу можливості вирішувати це питання в сесійній залі. Це питання треба вирішувати в дискусії між громадськістю, церквою та будівельником. Ця дискусія має визначити, яка поверховість там має бути, щоб враховувати історичну частину".

Нагадаємо, що Міський голова Андрій Садовий підписав ухвалу про надання земельної ділянки під забудову на вулиці Озаркевича 4-а для ТзОВ «Розвиток нерухомості», до якого причетний Володимир Зубик.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.