Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

фото visitlviv.net

Середа, 16 травня 2012, 12:08

«Молоді регіони Львівщини» запрошують на безкоштовну екскурсію Львовом

Щонеділі «Молоді регіони Львівщини» організовують безкоштовні щотижневі екскурсії Львовом. До заходу пропонують долучитися усім охочим. Про це повідомляє прес-служба ЛОО ВМГО «Молоді регіони».

Перша екскурсія містом відбулася 13 травня. За 2,5 години екскурсовод, керівник ідеологічного відділу Франківської районної організації «Молоді регіони» Микола Гик розповів про унікальність Львова.

«В рамках акцїі «Вулицями старого міста» було проведено екскурсію по стародавньому Львову. Розпочали оглядини міста від пам'ятника Данилу Галицькому. В ході екскурсії ознайомилися з пам'ятками середньовічного Львова, храмами, кам'яницями площі Ринок. Завершили перлиною Львова – Оперним театром. В ході розповіді я звернув особливу увагу на храми католицьких орденів: храм святих апостолів Петра й Павла – костел ордену Єзуїтів, церкву Пресвятої Євхаристії (колишній – костел Божого Тіла і монастир домініканців), комплекс монастиря та костелу Бернардинів. Екскурсійні тури будуть продовжуватися та стануть ще насиченішими та цікавішими», - зазначив Микола Гик.

Учасники екскурсії довідалися багато нового і цікавого про рідне місто.

«Не завжди є можливість вивчити історію рідного міста. Особисто я відкрила для себе новий Львів. Львів, в якому кожний квадратний метр – пам'ятка міжнародного значення. Надзвичайно приємно коли до екскурсії долучаються не лише члени організації, але й звичайні перехожі та гості міста», - поділилася враженнями від екскурсії член Львівської обласної організації «Молоді регіони» Анна Гумен.

Анонси про нові екскурсійні маршрути будуть розміщені на офіційному веб-сайті ЛОО «Молоді регіони» - more.lviv.ua.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.