Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

varianty.net

Четвер, 20 червня 2013, 14:43

Олександр Севідов дав першу прес-конференцію як тренер ФК "Карпати" (+ВІДЕО)

Два дні тому ФК "Карпати" підписав контракт з тренером Олександром Севідовим, а сьогодні відбулася прес-конференція з нагоди презентації нового головного тренера.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Як зазначив Віктор Вацко, філософія нового тренера відповідає філософії клубу. На думку Вацка, Олександр Севідов не дозволить "зелено-білим" пропускати ту кількість голів, яку прокала у сезоні 2012-2013.

Переговори між клубом та претендентом на посаду головного тренера тривали не довго. Севідов пішов з попереднього місця роботи, клубу "Говерла", без вагань. На прощання, клуб не повністю не розрахувся Севідовим та його помічниками, але Олесандр не хоче робити з цього скандалу.

"Ми підписали угоду з Олександром Володимировичом позавчора вночі, якщо бути точнішим, то десь о 23:55", - розповів Віктор Вацко.

За словами нового тренера, наразі є переоцінка цінностей. Футболісти повинні погодитися на менші зарплати. Як вирішать гравці, так і складатимуть подальший план дій щодо розвитку клубу.

"Виходячи з того які футолісти залишаться у клуби, яких ми зможемо запросити на ті умови, які маємо в клубі, ставитимо завдання, бо ставити утопічні завдання і їх не виконувати і мати велику критику - це не дуже добре. Тому я думаю, що в спілкуванні з вами, я повідомлю про цілі, які ми встановлюємо", - розповів Олександр Севідов.

Натомість Віктор Вацко повідомив, що зменшиться лише ставка, але гравці зможуть "заробити" завдяти гонорарам за результативні матчі.

Завтра на чолі з головним тренером Олександром Севідовим "Карпати" вирушать на збори у Словенію.

Відео з презентації Олександра Севідова

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.