Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

Четвер, 20 червня 2013, 15:16

Младорухівці пошкодували смітники через те, що фестиваль «Зашків» «cполітизувався» під «Свободу»

Молодий народний рух заявляє про те, що цьогорічний фестиваль "Зашків" втратив свою ідейну складову і перетворився на політичну акцію однієї політсили.  

Про це йдеться в офіційній відповіді МНР на інформацію Варіантів про його відмову підтримати безкоштовно фестиваль «Зашків» смітниками.    

"З появою у організаційному комітеті осіб, які cполітизували фестиваль, даний захід втратив свою ідейну складову. Вперше на фестивальному полі був розміщений партійний прапор, а кількість знамен молодіжних організацій була обмежена. У деяких осіб "виросли крила", які, одначе, не дозволять їм злетіти", - йдеться у відповіді.

"МНР просить "анонімних" організаторів не сіяти розбрат в організаційний комітет, не політизувати питання приватної власності і діяти у рамках чинного законодавства України. Якщо ж виникають якісь непорозуміння, то це виключно внутрішні питання організаційного комітету , які повинні з’ясовуватися колективно і без надмірних емоцій", - наголошено у відповіді.

Як стверджують очевидці, під час цьогорічного фестивалю "Зашків" на Співочому полі майоріли прапори ВО "Свобода".

Нагадаємо, 4 червня у перший день фестивалю, коли тільки починали розбивати табір на Співочому полі, члени МГО "Молодий Народний Рух" демонстративно зібрали металеві смітники.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.