Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

the-village.ru

Середа, 16 травня 2012, 12:29

Під час Євро-2012 у львівській фан-зоні звучатиме джаз, рок та електронна музика

У Львові для вболівальників футбольного чемпіонату готують розважальну програму. У самому центрі міста, в офіційній фанзоні відбудеться фестиваль ФанАРТія.

Мистецькі заходи будуть відбуватися у період між матчами на проспекті Свободи, де, власне, і буде знаходитись офіційна фан-зона.

Програма фестивалю дуже різноманітна – від симфонічної музики до електронної, від джазу до року, будуть також представлені літературно-музичні та мистецькі проекти, різноманітні майстер-класи.

Серед виконавців – відомі українські та закордонні гурти. В день електронної музики виступатимуть зірки світового значення – Goldie, Kryptic Minds, Atomic Hooligan, а також українські діджеї – Djs Derrik, Tonika, Max NRG, Garry Shumoff, Bob Rovski, Mc Ned та Ros ft. Lady Katee з Польщі.

Джаз представлять Jarek Smietana Band з Польщі та львівський ShockolaD у супроводі Академічного камерного оркестру Віртуози Львова.

Альтернативну сценту представлять – ТНМК, AtmAsfera, Бумбокс, Медхедс, Гуцул Каліпсо, Qarpa, Сергій Жадан та Собаки в космосі, DrumТиАтр, Гич Оркестр, Open Blues Band та інші.

Також у рамках фестивалю покажуть відео-арт, перформанси, інсталяції. Заходи будуть відбуватися 20, 25, 26, 29 та 30 червня. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.