Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

topnews.kiev.ua

Четвер, 20 червня 2013, 17:26

На вулиці Чукаріна у Львові проводять роботи із заміни аварійної тепломережі

У ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводить літні ремонтні роботи на аварійних та зношених об’єктах теплових мереж. Зокрема сьогодні завершуються ремонтні роботи по заміні магістральної  теплової мережі на вул. Чукаріна,1а-Хоткевича,30.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міськради.

На балансі  ЛМКП «Львівтеплоенерго» знаходиться 433 км теплових мереж. Більша частина з них потребує заміни, адже термін експлуатації труби становить в середньому 25 років. Лише під час гідравліки тепломереж Сихівського РТМ було виявлено 16 поривів.

Сьогодні завершуються ремонтні роботи по заміні магістральної  теплової мережі на вул. Чукаріна,1а  – Хоткевича,30. Тут буде поміняно 340 м труби діаметром 273 мм. Труби міняють на попередньо ізольовані. Вартість робіт становить 840 тис. грн.

«Зараз погода дозволяє проводити ремонтні роботи по заміні теплових мереж та ліквідації поривів і пошкоджень на трубопроводах. Завдяки тому, що мешканці літом платять постійну частину двоставкового тарифу, маємо змогу акумулювати і вкладати кошти в теплові мережі, адже саме тут «Львівтеплоенерго» несе найбільші втрати. Цього року плануємо замінити більше 19 км теплових мереж різного діаметру. Роботи проводимо силами і коштом підприємства», - розповідають тепловики.

Ремонтні роботи по заміні теплових мереж також проводяться  на вул. Вулецькій, Горбачевського, Стрийській, Торфяній,4, Науковій,21, Хвильового,31-33, Мазепи,3, Щурата,11-16, Липовій Алеї,11, Пимоненка15, Освицькій,3-5.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.