Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

П'ятниця, 21 червня 2013, 15:07

В "Артеці" відпочиватиме 122 школярів з Львівщини

Сьогодні 122 школярів Львівщини  вирушать на  V тематичну зміну «Щасливі долоні» у  Міжнародний  дитячий  центр «Артек».

Путівки надано для дітей пільгових категорій, зокрема: для  дітей-сиріт,  дітей  позбавлених батьківського піклування, дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей, які перебувають на диспансерному обліку, а також талановитих та обдарованих дітей, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Зазначимо, що 53 путівки  оплачено  за рахунок  коштів Державного бюджету України, 29 путівок з частковою доплатою за рахунок коштів батьків  (20 %) , 22 путівки з  батьківською доплатою 30 % та  18 – з доплатою 50 %.

Також   у неділю, 23 червня 2013 року, скеровуються 69 дітей до ДП  УДЦ «Молода  Гвардія» на VI тематичну зміну : 28 путівки  повністю  оплачено  за рахунок  коштів Державного бюджету України, 21 путівка з частковою доплатою за рахунок коштів батьків  (20 %), 14 путівок   з  батьківською доплатою 30 % та  6– з доплатою 50 %.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.