Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

mns.gov.ua

П'ятниця, 21 червня 2013, 20:21

На Сколівщині потонув вихованець дитячого будинку

Сьогодні, 21 червня,  в річці Опір під час купання потонув хлопець, який  відпочив в літньому оздоровчому таборі “Мрія”, що в смт. Славське Сколівського району Львівської області. 

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група на чолі з прокурором Сколівського району, - повідомляє прокуратура Львівськоі області.

Наразі відомості про вчинене кримінальне правопорушення за ч.2 ст.137 КК України (неналежне виконання обов”язків щодо охорони життя та здоров”я дітей, що спричинило смерть неповнолітнього) внесено до ЄРДР та розпочато досудове розслідування.

За попередніми даними трагедія трапилась внаслідок неналежного догляду за вихованцем службовими особами вказаного закладу.

Досудове розслідування здійснюється районним відділом міліції за процесуального керівництва прокуратури Сколівського району та перебуває на контролі прокуратури Львівської області.

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.