Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Facebook Khrystyna Koshulynska

Вівторок, 25 червня 2013, 16:24

"Свободу" у Львівській облраді звинуватили у демарші екологічної програми

Депутати від ВО «Свобода» у Львівській облраді не підтримали зміни до рішення облради від 25.04.213, згідно з яким планувалось внести зміни до плану природоохоронних заходів на Львівщині. 

Про це сьогодні, 25 червня, за підсумками сесії Львівської облради інформує кореспондент Варіантів.

Так само депутати не підтримали питання Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2013 рік з макроекономічним прогнозом на 2014-2015 роки.

Після голосування за попереднє питання депутат облради від фракції  УДАРу Старовойт попросив вивести на екран у сесійній залі інформацію про голосування депутатів за фракціями. З останнього стало видно, що це питання не підтримала фракція ВО «Свобода» у Львівській облраді.

Старовойт запитав депутатів, чи можна назвати демаршем такі дії «Свободи» , позаяк зміни до програми є досить важливими.

На це голова постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації облради Олексій Балицький відповів, що у запропонованих змінах щодо Плану природоохоронних заходів на виконання обласних цільових екологічних програм не враховано інтереси всії районів Львівщини і не має рівномірного розподілу коштів поміж ними.

Нагадаємо, у п’ятницю, 25 червня, на засіданні екологічної комісії Львівської облради були обговорені зміни до плану природоохоронних заходів Львівщини на 2013 рік.

Зміни вносили з огляду на потребу у використанні залишків коштів бюджету з минулого року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.