Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

journal.te.ua

Середа, 26 червня 2013, 12:17

У польському консуляті у Львові неможливо отримати візу в розумних термінах, ? польські ЗМІ

Польський консулят у Львові паралізований, Міністерство закордонних справ безпорадне, а отримати візу в розумних термінах без платної допомоги посередників - взагалі неможливо.

Про це пише польський портал Port Europa.

Видання пише, що у електронній системі косульства E-konsulat майже неможливо зареєструватися. Щоправда, це можливо з допомогою посередників і додаткових 20 Євро.

Польське консульство і досі видає занадто мало довготермінових віз, змушуючи людей, котрим постійно потрібні візи, знову і знову проходити обтяжливий процес отримання візи.

Також МЗС Польщі начебто не в змозі перешкодити хакерській діяльності в системі E-konsulat. Видання пише, що хакери чомусь не можуть зламати систему польського онлайн-банкінгу, тому тут йдеться про комп′ютерну некомпетентність МЗС.

На думку автора статті, польське МЗС повинно поставити перед собою чітку мету, щоб кожен громадянин України міг звернутися в будь-який час за візою і отримати візу протягом передбаченого юридичного терміном дії (10 днів) за вартістю, яка не перевищує встановлений законом консульський збір (35 євро).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.