Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vk.com

Середа, 26 червня 2013, 13:13

Ідею фільму "Доторкнись і побач" неправильно трактують у соцмережах ? режисер (ВІДЕО)

Ідею фільму "Доторкнись і побач" іноді трактують не так як задумали творці фільму, крім того виконавця фінального саундтреку плутають у радіоефірах.

Про це Варіантам на прес-конференції повідомив режисер короткометражного фільму "Доторкнись та побач" Тарас Дронь.

Тому режисер фільму Тарас Дронь вирішив провести прес-конференцію, щоб розповісти більше про фільм.

Ідея фільму − показати проблему вибору. Про потребу правильно розставляти життєві пріоритети. Сценарій фільму написав звичайний банківський працівник з Миколаєва Олександр Фірюлін. Щоправда режисерський варіант сценарію відрізняється на 30-40% від оригіналу.

У соціальних мережах іноді критикують акторську гру в фільмі. Тарас Дронь пояснив, що ролі у фільмі виконували театрали, які до того в кіно ще не знімалися, а 11 річна дівчинка, яка виконувала роль незрячої дитини у фільмі, взяла лише декілька уроків акторської майстерності.

Найтяжче для дитини було грати сліпу людину, оскільки потрібно було дивитися в нікуди, що було правдоподібно, але малій акторці Юліянії Оршак було цікаво брати участь у творчому процесі.

Виконавець саундтреку Роман Милян (гурт Дикі серцем) розповів, що був випадок, коли на радіо вмикали фінальну пісню фільму "Життя у казці" і повідомляли, що її виконує гурт СКАЙ.

Серед цього, прем'єра короткометражної на "Бригантині" стрічка могла зірватися через випадкове "злиття" фільму у соцмережі. Якщо фільм вже є в інтернеті, то його не приймають на кінофестиваль, але організатори фестивалю з розумінням віднеслися до творців фільму.

Фільм не мав бюджету, а витрати, які становили 25 тисяч гривень. Його відзняли за 6 днів. Як зазначив режисер Тарас Дронь, цей фільм не є комерційним проектом, тому на ньому не збираються заробити. "Доторкнись і побач" дасть поштовх групу, аби знімати краще, а потім вже заробляти.

Нагадаємо, що 7 червня фільм "Доторкнись і побач" здобув найвищу відзнаку Міжнародного кінофестивалю "Бригантина". Наразі автори надіслали стрічку на кінофестиваль "Молодість".

Також фільм покажуть на фестивалі "Підкамінь".  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.