Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Четвер, 27 червня 2013, 16:25

Вілкул стверджує, що 80% українців хочуть Зимової олімпіади-2022 в Україні

Згідно із соціологічним опитуванням, 80% українців підтримують проведення Зимових Олімпійських Ігор-2022 у Львові, Тисовці та Боржаві.    

Про це сьогодні, 27 червня, під час засідання оргкомітету з підготовки заявки до Міжнародного олімпійського комітету про здобуття права на проведення в 2022 році зимових олімпійських та пралімпійських ігор в Україні, повідомив віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул, інформує кореспондент Варіантів.

Він додав, що 73% українців вважають, що, в разі затвредження Олімпійським комітетом заявки України, Олімпіада пройде успішно.

Щоправда, за словами Вілкула, перед тим, як визначити шорт-ліст держав-претенденток на проведення олімпіади, Міжнародний олімпійський комітет проводить власне соціологічне дослідження.

Нагадаємо, сьогодні, 27 червня, у Львові Олександр Вілкул дав доручення керівникам Львівщини до 2 липня визначити відповідальних осіб у центральних та місцевих органах влади, які задіяні у підготовці заявки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.