Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Олександр Качмар

Четвер, 27 червня 2013, 17:53

Львів'яни просять Садового посадити дерева на Городоцькій

Представники громади Львова звернулися до міського голови Андрія Садового з проханням звернути увагу на проблему загазованості вулиці Городоцької та під час ремонту ділянки посадити тут дерева.

Про це повідомляє видання afishalviv.net.

У листі львів'яни просять Садового посприяти висадці дерев на Городоцькій. Вони зазначають, що готові долучитися коштами до закупівлі дерев та до проведення їхньої висадки, якщо це не передбачено у бюджеті ремонту.

Ініціаторами проекту стали громадські об'єднання Львова - Ініціатива "Врятувати Меркурія", "Львову личить зелений" та Lypneva.com.

Нагадаємо, до листопада цього року у Львові відбувається капітальний ремонт найактивнішої ділянки вулиці Городоцької - від церкви Анни до ТЦ "Магнус". Саме тут львів'яни просять посадити дерева - для поглинання автомобільних вихлопів, пороху, шуму та створення тіні.

Долучитися до звернення до міського голови може кожен охочий. Для цього слід перейти за оцим посиланням. Підписи львів'ян про підтримку ініціативи можна поставити до 13:00 2 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.