Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

p-p.com.ua

Понеділок, 1 липня 2013, 16:08

Через ремонт колектора на Городоцькій буде обмежено заїзд

Від сьогодні, 1 липня, у Львові  ремонтуватимуть колектор на вул. Городоцька. Через це припинено заїзд транспорту з вул. Городоцької на вул. Хотинську та вул. Коротку.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, на перехресті вулиць Городоцька – Хотинська – Коротка трапився провал на проїжджій частині. Під час обстеження фахівці Львівводоканалу з’ясували, що під дорогою зруйнувався столітній каналізаційний колектор.

«Сьогодні завозимо матеріали, знімаємо бруківку та розпочинаємо копати. Нам треба  змонтувати колодязь на глибині 8 метрів та замінити аварійну трубу.  У цьому місці багато підземних комунікацій - це і газ, і вода, електричні та телефонні кабелі, тому доведеться розкопувати вручну, щоб не пошкодити існуючі мережі. Відтак, за нашими підрахунками, роботи триватимуть 5-6 днів», – зазначив начальник відділу каналізаційного господарства ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Васильченко.

Також у зв’язку з роботами тимчасово тролейбуси № 12 від університету курсуватимуть по 10-му маршруту до вул. Ряшівської. У зворотному напрямку від вул. Ряшівської тролейбуси їздитимуть по вул. Городоцькій –  вул. Федьковича до університету.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.