Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

facebook.com

Вівторок, 2 липня 2013, 13:51

Google запустив голосовий пошук українською мовою

Сьогодні запустили Голосовий Пошук Google українською мовою для мобільних пристроїв на базі Android. Відтепер користувачі в Україні отримують можливість спілкуватися зі своїми смартфонами українською та швидко і легко отримувати результати пошуку.

Про це повідомляється на офіційному блозі Google-Україна.

Окрім цього, Голосовий Пошук доступний для мобільних Карт Google та Навігації, що, як сподіваться розробники, значно спростить водіям пошук правильного шляху під час руху.

Під час роботи над створенням Голосового Пошуку українською розробники зіткнулися із деякими проблемами, наприклад, особливостями вимови у різних регіонах, словами, які мають різні значення тощо. І хоча Google поки що не завжди може точно розпізнавати слова, сказані з кожним регіональним акцентом та діалектом, однією з основних переваг хмарної моделі Google є те, що чим більше людей використовують Голосовий Пошук, тим точнішим він стає.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.