Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

volynpost.com

Вівторок, 2 липня 2013, 18:03

"Львівобленерго" попереджає, що може відключити "Львівводоканалу" електропостачання

15 липня ПАТ "Львівобленерго" може припинити електропостачання ЛМКП "Львівводоканал" через заборгованість.

Про це повідомляє прес-служба Львівобленерго.

За червень 2013 р. борг "Львівводоканалу" за спожиту електричну енергію зріс на 2,4 млн грн та на сьогоднішній день становить 5,3 млн грн, йдеться в повідомленні

Сьогодні, 2 липня 2013 р., "Львівобленерго" скерувало офіційні листи керівництву "Львівводоканалу", а також на адресу голови Львівської ОДА Віктора Шемчука та міського голови Львова Андрія Садового щодо припинення електропостачання водоканалу у зв'язку з незадовільним станом розрахунків за спожиту електроенергію.

"Така ситуація з розрахунками ЛМКП "Львівводоканал" за спожиту електричну енергію надалі продовжуватись не може і ПАТ "Львівобленерго" зобов'язане вжити заходів щодо припинення постачання електричної енергії ЛМКП "Львівводоканал", керуючись у своїй діяльності чинним законодавством України... У відповідності до умов договору на постачання електричної енергії, укладеного між ЛМКП "Львівводоканал" та ПАТ "Львівобленерго", електропостачання ЛМКП "Львівводоканал" буде припинено 15 липня 2013 р.", - зазначається в повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.