Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

mnk.org.ua

Середа, 3 липня 2013, 15:17

На свято Купала у Львові відбудуться «Коралівські вечорниці»

Гурт автентичної музики «Коралі» продовжує серію вечорниць та запрошує львів'ян та гостей міста на свято Купала. Свято відбудеться 6 липня на території ресторанного комплексу «Гуцульська Гражда» за адресою вул. В. Великого, 2а. Захід розпочнеться о 20 год. Вхід безкоштовний.  

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Свято Купала завжди було одним з улюблених свят серед молоді, адже в цю ніч можна було позмагатися в спритності та красі, знайти своє кохання, перевірити свої стосунки на міцність вогнем. У програмі «Коралівських вечорниць» на свято Купала є обрядові дійства для дівчат та хлопців: заплітання вінків під купальські пісні і запускання їх у воду, вбирання «Купайлиці», стрибки через вогнище та інші народні купальські забави. Також ми будемо розважати учасників заходу  традиційними співами та танцями» - повідомляє керівник гурту «Коралі» Галина Похилевич.

«Ми об’єднуємо традиції всієї України (етнічних її регіонів). Головним нашим завданням є відтворення забутих давніх звичаїв, що супроводжували  свята впродовж року. Хочемо за допомогою  співу, танців, обрядів донести до людей емоції щастя, радості», - наголосили учасники гурту.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.