Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

portal.lviv.ua

Середа, 16 травня 2012, 16:45

Львівські правоохоронці притягнуть хворого «терориста» до кримінальної відповідальності

Слідчі Сихівського РВ у Львові порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 296 КК України стосовно 48-річного львів'янина, який телефоном повідомив про факт терористичного акту у 8-ій міській комунальній клінічній лікарні міста. Про це повідомляє прес-служба ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Зловмиснику, який ще досі перебуває на лікуванні, інкримінують хуліганство, тобто - грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом.

Санкція цієї частини статті передбачає штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Слідство триває.

Нагадаємо, 14 травня о 5.25 годині у чергову частину Сихівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у 8-ій міській комунальній клінічній лікарні міста Львова стався теракт. До лікарні одразу було скеровано слідчо-оперативну групу. Проте, на місці події факт терористичного акту не підтвердився.

48-річний львів'янин, пацієнт цієї лікарні, вирішив таким чином розважитись. Серйозності свого вчинку чоловік не усвідомлює.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.