Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

література

П'ятниця, 5 липня 2013, 10:35

IV Літня літературна школа відбудеться у серпні в Карпатах

З 5 по 10 серпня у с. Паляниця Івано-Франківської області триватиме IV Літня літературна школа, Центр літературної освіти запрошує молодих письменників до участі у проекті. 

Про це Варіантам повідомили організатори.

Участь у Літшколі можуть взяти молоді прозаїки, поети, публіцисти, видавці і редактори віком 18-35 років, мешканці усіх регіонів України. Учасниками проекту можуть стати як автори-початківці, так і літератори з певними успіхами і досвідом. 

Реєстрація учасників триває до 22 липня включно. На конкурсній основі оберуть тільки 30 учасників.

У межах цього проекту для молодих письменників лекції читатимуть Юрко Іздрик, Тарас Прохасько, Юрій Макаров, Любко Дереш, Лариса Денисенко, Богдана Матіяш, Ірина Вікирчак, Гриць Семенчук, Ростислав Семків і Завен Баблоян. Під час IV Літньої літературної школи відомі сучасні письменники, видавці й культурні менеджери проведуть тренінги, майстер-класи, дискусії, воркшопи.

Також у програмі – творчі завдання, рольові ігри на літературно-книжкову тематику, поетичні вечори тощо.  

Дати і місце проведення: 5-10 серпня 2013 р., с. Поляниця, поблизу відомого гірськолижного курорту Буковель (Івано-Франківська обл.).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.